Udveksling & Retur

Rightpromises Hardware Design Lda (herefter benævnt ClevoCenter) giver den bedste oplevelse til sine Til brugere. Dette udvider til bistandspolitik, hvor der er et Til søg på at imødekomme enhver og alle behov Til kunden. Når du køber en vare i vores Nettet butik, Til brugeren nyder godt af en tilfredshedsgaranti, som tillader ham at vende tilbage eller bytte en vare inden Til de første 14 dage (med undtagelser, der er beskrevet nedenTil ), Til udsat betingelserne Til dette Til mål er opfyldt.

Før du køber et produkt, skal du bemærke, at med hensyn til opsigelse af kontrakter (Retur), den portugisiske lov etablerer sondringer mellem et køb fra en afstand (nettet og modtaget med fragtmand) af et køb Til etaget/rejst direkte i et fysisk rum (Store).

KONTRAKT OPSIGELSE (RETUR) – FJERNORDRER (NETTET HANDLE IND)

Til nettet-køb (nettet og modtaget af transportøren), den portugisiske lov etablerer til Til brugeren en periode på 14 dage (almindeligvis kendt som tænkepausen) efter at have taget fysisk besiddelse af varerne, hvor han/hun kan Returere varen uden har brug Til at angive en grund. I tilfælde af fri Opsigelse af kontrakt, tilbagesendelse Til sendelsesomkostninger er på klienten som fastsat på nej. 2 af artiklen 13. lovdekret n º 24/2014, dateret fra februar 14th.

OPSIGELSE AF KONTRAKTEN (AFKAST) - KØB TIL ETAGET DIREKTE I BUTIKKERNE

Til køb Til etaget direkte i butikkerne, i modsætning til hvad der sker på afstand shopping, den portugisiske lov etablerer ikke en Til pligtelse Til det sælgende selskab (i dette tilfælde ClevoCenter) Til at acceptere kontrakten Opsigelse (Retur) hvis varen er i overensstemmelse ( uden tegn på brug og emballering i de nøjagtige betingelser Til levering af varen).
I disse tilfælde, selvom den portugisiske lov pålægger ikke sælgeren accept af afkastet af de indkøbte af Til brugeren, ClevoCenter ved høflighed med sine Kunder varer, kan efter analyse, acceptere tilbagevenden inden Til de første 14 dage efter køb, men restitution kan kun ske via kreditnota. Denne kreditnota kan være delvist eller fuldt indregnet på nye indkøb på ClevoCenter fysisk butik. Kreditnotaen er gyldigt i 1 år.

Bemærk: Til plukning af ordrer i den kommercielle plads som følge af reserver eller køb tidligere er Til etaget af Consumer gennem Nettet Store, den lovgivning, der regulerer køb Til etaget direkte i den kommercielle rum vil blive anvendt, ikke tælle, på denne måde, som en købe Til etaget af afstanden

1. RETURERER/UDVEKSLER ACCEPTBETINGELSER

Selvom Returerer/udvekslinger er accepteret i de første 14 dage i distance køb Til etaget af Til brugere (som beskrevet ovenTil), returvarer vil kun blive accepteret, hvis de strengt overholder følgende betingelser:

1.1. Den Returerede vare skal være i original emballage, intakt og uden mærke/brug skader.
1.2. Du bliver nødt til at Returere varen sammen med de manualer, tilbehør og emballage fejlfrit.
1.3. Købet faktura Til det pågældende element skal sendes sammen med selve elementet.

I tilfælde af brud på nogen af disse punkter, vil vi ikke være i stand til at acceptere tilbagevenden (og deraf følgende refusion) eller ombytning.

2. POSTER, DER IKKE ER GODKENDT TIL AFKAST/UDVEKSLINGER

Bortset fra de tekniske uregelmæssigheder, der er artikler, der ifølge deres natur ikke kan accepteres til afkast/udvekslinger.

2.1. Vi accepterer ikke udvekslinger eller afkast af specialfremstillede varer eller frugt af specifik ordre lavet specielt til kunden.
2.2. Ingen børser eller afkast af enhver type software accepteres.

3. REFUSIONSMETODE TIL AFKAST

Hvis du vil have refusion, vil det samme ske gennem samme måde af den oprindelige betaling, medmindre parterne gensidigt acceptere en anden mulighed. ClevoCenter vil refundere betalt Til varen inden 30 dage efter teknisk kontrol af tilstanden af produktet og kontrol af overholdelse de ovenTil beskrevne betingelser beløb (se punkt 1).

4. STARTE AFKAST/UDVEKSLINGSPROCESSEN

Til at starte tilbagevenden/udveksling proces blot kontakte en af de ClevoCenter butikker med varen og din faktura, eller hvis du ikke har denne mulighed, skal du åbne en Support Ticket i reserveret område af ClevoCenter nettet butik. Efterfølgende skal du sende elementet via operatørTil valg til ClevoCenter.