Vilkår og Betingelser

FÅ AT VIDE VORES VILKÅR OG BETINGELSER


CLEVOCENTER garantier til forbrugerne manglen på fabrikationsfejl i løbet af 2 år fra købsdatoen. Før du køber en af vores bærbare computere anbefaler vi at læse de generelle garantibetingelser.


GARANTI | FORBRUGERINFORMATION

Produkter fundet at være defekt i garantiperioden, kan du reparere eller udskifte et produkt af samme eller større værdi.

Produkter fundet at være defekt i garantiperioden, kan du reparere eller udskifte et produkt af samme eller større værdi. Alle produkter, der returneres under garantien, skal have et gyldigt RMA-nummer udstedt. Produkter, der modtages af os uden et gyldigt RMA-nummer, afvises og returneres til afsenderen.

I gælder ikke for defekter i produktet forårsaget: (Works bruger ikke en overspændingsbeskytter for eksempel) end dem, der anbefales af CLEVOCENTER eller producenter, hvordan man sikrer en rimelig slitage, forsætlig skade, ulykke, på grund af uagtsomhed dig eller en tredjepart, bruge, for eksempel, er ventilationen ikke i varme eller støvede omgivelser) ikke har fulgt instruktionerne fra producenten eller udføres uden godkendelse fra producenten ændringer eller reparationer.

Alle LCD / LED-paneler ISO ISO-9241-302, 303, 305, 307, medmindre andet er angivet: bør betragtes som en klasse 2 for at overholde de 2008-pixel defekter. Kvadratiske pixels på LCD / LED-paneler er underlagt producentens garanti. CLEVOCENTER ikke garantere dig mindst én defekt pixel opstår på skærmen, vil skærmen blive erstattet.

CLEVOCENTER er ikke ansvarlig for tab af data, du har brug for at sikkerhedskopiere data på dine kunder.

Dataene er kundens ansvar, hvis tabet opstår, skal du tage alle nødvendige for inddrivelsen forholdsregler. Harddiske og / eller SSD-drev kan formateres eller udskiftes, når returneres under garanti, uanset brevet andet er anført.

Laptop batterier og transformere er garanteret op til et maksimum på et år gælder, uanset om du køber nogen garantimuligheder.

Forsøg på at reparere et produkt købt af en tredjepart CLEVOCENTER vil annullere din garanti.

Hvis der opstår et problem eller en defekt er fundet i et af vores produkter, Søger råd om CLEVOCENTER, for at opnå et gyldigt RMA-nummer på forsendelsesprocessen, hvis det er nødvendigt.

Hvis en software- eller hardwarefejl CLEVOCENTER ikke ansvarlig for eventuelle tab, skader, eller udskiftning af beskadigede software, geninstallation eller kompensation.


SOFTWARE

Vores support- og garantivilkår omfatter ikke support til software.

Kunden er eneansvarlig for operativsystemet og enhver software, som han beslutter at installere.


LEVERING

Den angivne leveringstid er streng og varierer kun under meget ekstraordinære omstændigheder. Produkterne vil blive leveret inden for ordren til den adresse, der er angivet af kunden.

I særlige tilfælde, som straks underretter kunden efter ordrebekræftelsen, vil ordren blive behandlet så hurtigt som muligt, undtagen.

Når du modtager pakken kunden skal sikre, at tredjeparter kan underskrive en leverance, hvor han eller godkendelse. Når du accepterer levering, skal du inspicere hver håndteringsenhed for at sikre, at der ikke er tegn på skade. Hvis emballagen er beskadiget, kan kunden viser, at benægtelse af forsendelse og emballagen er beskadiget.


RAPPORT

Forbrugerne kan annullere en ordreoprettelsesaftale senest 14 dage efter modtagelsen af produktet. Kontrakt aflysninger skal meddeles gennem et varigt medium (e-mail / brev), altid angive ordrenummer.

I tilfælde af opsigelse af kontrakten, skal produktet straks returneres til den nøjagtige betingelser CLEVOCENTER på bekostning og risiko for kundens egen brug uden displayet. Kunden har en juridisk forpligtelse til korrekt at styre produktet, mens det er i besiddelse af produktet.

Efter den annullerede produkter CLEVOCENTER kvittering bliver nødt til at kontrollere eller ved bankoverførsel eller refundere det fulde beløb betales senest 30 dage efter dit betalingskort eller kreditkort, undtagen varer defekt eller mangler.

Hvis produktet ikke er returneret efter behov CLEVOCENTER kan du kræve et beløb, der ikke overstiger de direkte omkostninger ved udvinding af produktet til kunden.

Alle originale leverede varer skal returneres med en anmodning om refusion.

Åbning eller aktivering af software eller forsyninger har ikke tilbagekaldelsesrettigheder og kan ikke refunderes.