VELKOMMEN TIL
CLEVOCENTER

CLEVOCENTER er et nationalt registreret varemærke, der bruger CLEVO-producentens "barebones" som grundlag for dets udstyr. Vi er et team af specialister specialiseret i IT med mere end 25 års akkumuleret erfaring på det iberiske marked.

HVEM ER VI?

CLEVOCENTER er dannet af et team af certificerede teknikere, der er ansvarlige for kvaliteten af forberedelsen, helt manuelt, af din bærbare computer ved hjælp af de mest avancerede teknikker og værktøjer på markedet.

CDPN - CENTRO DE PRODUÇÃO NORTE

CDPN er centrum for CLEVOCENTER tekniske og logistiske operationer. Fra forberedelsen af din bærbare computer til undersøgelse og test af komponenter gennem udvikling af produktionsteknikker. Det er i Product Development Center, at vores teknikere dedikerer al deres erfaring og viden for at sikre et produkt af topkvalitet og maksimal ydeevne til enhver opgave.

NØGAGLIG FORBEREDELSE

Forberedelsen af vores bærbare computer respekterer omhyggelige forberedelsesprocedurer og et omhyggeligt udvalg af komponenter. Vores team forstår kunsten at opbygge et Elite-system, og vores færdige produkt er netop det, en bærbar computer med ekstrem ydeevne, der er i stand til at tilbyde den maksimale ydeevne i enhver situation.

CDPN - CENTRO DE PRODUÇÃO NORTE

Rua 14 Outubro, 1013
4430-053 V.N. Gaia
Porto - Portugal

Telefon: +351 223163977

SOCIALE OG ADMINISTRATIVE HOVEDKVARTALER

Edifício José Malhoa
Avenida José Malhoa, nº2 Tardoz 1.1
1070-325 Lisboa
Kun ved brevveksling.
Uden offentlig bistand

EXCELLENCE PRODUKTER

I CLEVOCENTER finder du et omhyggeligt udvalg af producenter for at sikre et slutprodukt med det bedste kvalitet / præstations- / prisforhold på markedet.

FORDELER CLEVOCENTER

Andre virksomheder lover at levere højpresterende bærbare computere, men efter vores mening at tilbyde den bedst mulige oplevelse og ydeevne, er det nødvendigt at kende og forstå produktet ned til mindste detalje, studere det, udvikle det, teste det og forbedre det.
  • Gratis og levetids lønomkostninger til hardwareopgraderinger
  • Gratis hjælp og telefon for liv / online
  • Gratis indsamling og retur (Iberiske Halvø)
  • Desktop CPU Delid og Cooler Lapping
  • Høj lager tilgængelighed

BANKDISTINCTIONS

Et af de vigtigste punkter at vælge firmaet hvor man køber er uden tvivl sin økonomiske styrke.